Mothafucka im ILL

Värdelös uppdatering och värdelös vecka. liver rullar på i vilket fall som helst, dagarna går sakta.. Längtar efter nånting men jag vet inte riktigt vad haha! idag har skolan brännbollstunering o maskerad, jag stannade hemma pågrund av mina jävla halsmandlar som blivit 10 gånger så stor nu igen, de gör ont o bara svälja.
imorgon ska det dras bort en visdoms tand hahah, skit nervös!!!

plattången har gått sönder, hjärtat är lite trasigt, iphone plasten håller på låssna.. Jaja life goes on right? Förr eller senare..
Tackar gud för min underbaraste familj o mina underbaraste vänner, tack tack tack tack jiesus haha, ett tack är inte ens enough. Gör vad som helst för er♥

Johana signar ut


birsta

waaa trött jag är! har lunkat fram och tillbaks några timmar på birsta nu, fyndade en "partytopp" på cubus för 19 kr!! sedan köpte min älskade syster en pyjamas till mig, jätte fin :) och juste, igår drog vi världens impulsköp jag och johana, vi köpte en iphone haha, verkligen grym telefon! dock lite krånglig att förstå och så, men har redan börjat komma in i de :) så är överlycklig nu =) saknar bara min älskling som beffiner sig i norge just nu, kommer hem på fredag, längtar!! Tänkte bjuda er på lite bilder på inköp och så, och klaga inte, iphone har inte grymaste kameran!
/leslie



RSS 2.0