- Imma be imma be imma imma imma be

Hej snyggingar!
De var inte igår eller i förrigår.. Kärlek till dom som fortfarande klickar inn här haha. Tänkte bara skriva Im alive. Mitt liv suger bara helt enkelt därför det inte finns så mycket att skriva om. Men det är skönt att skriva av sig någon gång ibland:)

Nästa vecka är man 18 år precis som alla andra i min omgivning. Ser framemot att få shoppa fett me saker på internet, de är nog de enda jag längtar till!

Vaknade upp idag brevid världens finaste kille♥ my baby.. Sedan blev det hem, leta efter kläder till en loppis imorgon som Melinda ska ha tillsammans med sin klass, tror jag(?) kul! Sedan jobb och nu kom jag hem för en liten stund sen. Ska slagga sen upp imorgon tidigt för en heldag i salongen.
Allt om nuttin... C-ya when I see ya:) BLESS!





- Följ mig på instagram!

Sök upp mig på instagram och följ mig där: Johanitas


- Got more then a thing for you, tattoo an ink for you right over my heart baby I do the unthinkable♥


- Saviour


- My dark twisted fantasy

Jag är lycklig♥

- Några dagar sen

Eftersom jag är värdelös på det här och inte har några bilder alls så slänger jag in några bilder som är knäppt för någon dag sen.. Nu ska jag tvinga ner lellan till ica så vi kan gå och köpa gotta och ha mys söndag!! Hoppas ni får en mys söndag ni med! ♥

Dag 1 - Presentation om mig själv.

Jag är då johana om någon nu missat det. Vart mitt namn kommer ifrån har jag faktist aldrig frågat. Vet bara om att jag hatar mitt namn. Johäna, johanna, joohAnA är namn jag oftast får höra av folk som inte känner mig riktigt. Av mina närmaste brukar jag bli kallad johanita, gordi, jman.. Annars bara Johana. Ja, jag heter johana villarroel vásquez. Villarroel från pappas sida, Vásquez från mammas.



Jag bor med mamma pappa och min tvillingsyster. Jag har även en storasyster som bor tillsammans med sin pojkvän. Min familj är ingen svensson familj. Vi är chilenare. Dock är alla barn födda här. Men chilenare in i hjärtat fast jag växte upp i Sverige :)
Vad mer? .... Jo juste! Ålder. 17 år är jag. Fyller 18 om cirkus en månad, 5 oktober 1993 ploppade jag och min syster ut i världen. Först kom hon, 17 minuter senare kom lilla svarta jag. Jag har en pojkvän också, som jag älskar högre än himlen. Min första kärlek! 2 år tillsammans med mi amor i november.

Jag går sista året i frisör tillsammans med bästa tjejerna! De här året kommer gå helt sick snabbt. Vi har redan hunnit beställt studentmössa, vunnit massa studenttävlingar osv! O tro det eller ej men vi frisörbrudar+marcus ger alla dick på studenttävligarna. Vårt livsmotto: Först ut på trappan. Inte 2a, inte 3a eller 4a, FÖRST SA JAG! Därför går vi all in och hel hjärtat när de är tävlingsdags so don't even try..

Vad mer? Ingenting mer va? Naa de va allt för denna gång. Duschen is calling! Bless!!! 


RSS 2.0