mamita

jag vet, riktigt keff uppdatering, men de är inte kul att blogga när man inte har någon kamra, inte tal om cam bilderna som är RIKTIGT keffa. Min mamma är bort rest och han har kamran med sig :(
ville berätta att jag går on a diet för tillfället, så är hungri hela tiden skit jobbigt haha, och nu vill jag inte höra de här "men varför bantar du" lalalala. jag bantar för min egen skull, för jag vill känna mig trygg med min kropp helt enkelt. Så nu ska jag och pappa och johana åka och handla massa nyttig mat och åka och kolla på en cykel! nice!

pz/leslie






!

riktigt skön! En beat box version av bedrock och av they don't care about us!




asos

lite plagg jag blev lite in luv i..






L.O.V.E

Ja va ska man säga...de va ett tag sen jag bloggade här haha:P enda anldeningen till att jag vile blogga va bara för att jag ville visa va jag precis klickade hem, cuz im in love!!!!!!


Älskar den! dom mailade mig o sa att den skulle komma den 28onde eller före, men englit leslie så kommer de ta längre tid pågrund av den här jävla islands vulkanen o inga plan går, hoppas hon har fel fifän

PEace/ JOHANA


gina skit, älskar de:D

nu äger även jag en sån här jacka, lite surt men fan kunde inte måtstå så jävla snygg ju!


FOR SALE

säljer dom här fresha kicksen, använda en gång, säljes pga jag inte använder som helt enkelt, min riktigt feta,

storlek i US: 6 vilket motsvarar 37 1/3 i svensk storlek

orginals pris: 799 :-
mitt pris: 600 :-

kartong och två par sko snören i rött och svart medföljer!

för mer info kontakta mig!





amber


shus

varför ska det vara så jävla svårt att beställa från tex usa? jag tycker det är skit krånligt..sitter å drägglar över dom här godingarna, ska beställa dom så fort dom kan svara på mina mail!!
/leslie




modekungen

har inte så mycke att skriva om, så ni går lite sköna kläder










sköna va?

pz/leslie


free weezy

som nog dom allra flesta vet så sitter lil'wayne i fängelset för olaga vapeninehav, han straff blev 1 års fängelse och han har ca 200 nånting dagar kvar..

genom att gå in på den här sidan http://weezythanxyou.com/about/ kan ni fälja nedräkingen till enligt mig en av tidernas bästa artist blir släppt..om man vill kan man skriva brev till han nu när han sitter i fängelset, jag kommer nog inte göra det, men tycker att det är bra att dom skrivit adressen till fägelset och de..
funderar starkt på beställa hem den hrä tröjan, ska kolla upp de med frakten och allt








/pz leslie

the way u make me feel

hemma från 4 dagar med min baby på landet! 4 riktigt härliga dagar har det varit, sofaste vädret, kunde inte bli softare :) har fuuull bokat schema imorgon asså fullt, vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt..först å främst vill jag bara gå på stan å chilla runt, känns som jag behöver se folk efter fyra dagar lite avlägsen på stan hehe ;) så blir en snabbis där, lovar slänga upp bilder imorgon när jag orkar! nu ska jag sööövä!

pz/ leslie


m, u own my heart

gårdagen va inget jag vill vara med om igen, allt va kung tills en idiot kom in i bilden! men tror nog han tänker en extra gång tills nästa gång..aja, imorgon blir de mabys stuga som sagt :) tåget till ånge går klockan 2 sen hämtar dom upp mig i ånge :) funderar på överraska martin med ett påskägg hehe söt man är :D
ska tvätta och sånt idag tills imorgon, längtar tills man kommer bort från den här jävla staden!

pz/leslie


igår..

I gott 99 problems and they all bitches

äntligen loooooooov! så efterlängtat nu så de finns inte..har några saker planerade till lovet, imorgon blir de förmodligen en utgång med tjejorna, och på söndag åker jag till martins stuga och är där till på onsdag! har varit där 2 gånger förut och har haft riktigt kul båda gångerna..vi ska åka massa skoter, grilla, pimpla och massa sånt mysigt man kan göra på  landet =D ytterhogdal heter det i ska till, trorjag iallfall det hette!
idag iallfall var jag på stan en sväng med tjejerna, gjorde några impulsköp som jag tänkte ni skulle få se!
pz/leslie


köpte en sån här bustier fast en ljusrosa! hittade ingen bild på den och orkade inte knäppa på den heller ;P skit snygg iallafall och gör magi! haha


en vanlig tee i rätt så sköna färger!


en ny plånbok eftersom min är halft slaktad

RSS 2.0