- JAG SPRICKER SNART AV KÄRLEK

Min♥

- borta fett men hemma fetare!

Nu är jag hemma i Sundsvall igen. Holland var off the hook men jag saknade mitt liv hemma:) något jag saknade extremt mycke var min pojkvän! Oh lordilord va jobbigt det var. Så igår åkte jag hem till han rätt tidigt, åkte hem, och åkte tillbaka dit igen och sov, vi var hemma från skolan idag oxå så vi har bara lagat mat kollat på film o myst!!<3 nu är jag påväg hem och ska umgås med familjen. Packa ut väskan borde jag oxå göra.
Apprpå ingenting så är det 10 dagar kvar nu. Jag börjar bli nervös.
God bless you/ johana


-Haha bye bye matlådorna

Hejdå matlådor nu slänger vi er hahahah (bara mamma som förstår)


-Ääääntligen

Äntligen framme på Arlanda efter en fruktansvärd bussresa. Bastu i bussen, fylle kärringar som inte kunde respektera att det faktist var en nattbuss, ingen sömn, trångt. Usch nu har vi lagt läger på Arlanda o ska sova några timmar, update u later!!:)


-Fika på coffehouse med baby:)


-Fikar med mammsen på city gross

Haha söt mamma:)


-Oh snap

Hej sötnosar
Idag åker jag till Holland och jag har inte packat, inte växlat pengar, aint no nothing. Så idag måste jag hinna med allt PLUS va med min baby.. Aja allting löser sig!
Ska försöka blogga så mkt som möjligt där:) de är kul o gå tillbaka och se. Så tro inte att de är för eran skull mina 80 läsare (muhah) Gotta go frulle calling! Kärlek


RSS 2.0