- My precious


- Impuls tjejen

Jag verkligen älskar att jag är så himla impulsiv. Jag är nog den mest impulsiva människan jag känner so far. Jag mena, sitta och planera allt in i minsta detalj? Finns de något värre? Planering innebär bara väntan och är det någonting jag hatar så är det just att VÄNTA! Sen så går det alltid åt helvete när jag planerar nånting, så lika bra att låta bli. Som idag tex, fick för mig att pierca tungan? Gjorde jag det? Klart som fan jag gjorde!!


- Sjuuuk

Ligger här halvt död och saknar min Granit. Jätte mycket. Rastlös som ett as och min pappa åkte till Barcelona imorse och imorgon till Chile. Svartis. Leslie jobbar och slutar inte förrän om 1 h och 43 min. Vad ska jag hitta på tills hon kommer hem? Ibland känner jag endå att jag är riktigt lyckligt lottad som har 2 systrar varav en jag bor med. Hur skulle mina dagar se ut utan Leslie här hemma. Tanken skrämmer mig. Det längsta vi någonsin varit ifrån varann var när hon var 1 vecka på peace and love i sommars. De va ren tortyr. Fick inte tag på henne under en hel vecka nästan. Och nu har hon skaffat pojkvän i Holland som hon förmodligen kommer åka till med jämna mellanrum. Tanken skrämmer lite faktist. Hon i ett annat land utan mig och jag utan henne. Min högra lunga.


- Igår kväll rockade FETT!!

Finaste fille!<3


- Universums finaste

Du är min enda. Du är perfekt!


- Onödigt info

Helt sluuuut efter ett gympass med Felicia och Amanda. Nu är jag på väg till granit o ska sova med han, igen. Haha typ tredje fjärde dagen i rad men kan inte hjälpa att jag faktist inte kan sova utan han:( hoppas ni får en trevlig kväll<3


- Arabic makeup by Leslie

 

 

 

 


-Rubriklös

Min vildaste fantasi får stå för rubriken.. Lovet börjar leda sig mot sitt slut och det här lovet var precis vad jag behövde för att ge hundra procent innan studenten:) igår kväll åkte jag hem till granit och träffade hans kusiner från Tyskland! Vi vaknade halv 3 idag så jag är heeelt utvilad nu. Inte sovit så bra på länge!! Idag var första gången granit lät mig klippa han och jag tyckte det blev jätte fint! Han sa att han oxå tyckte det.. Hoppas han inte bara sa så bara för att haha;) nu ska jag rulla över till Leslie och solo. Bara hänga och kanske dra o käka nånstans(?) trevlig kväll♥

Haha vackert..... Me love you shawty!!


- www.society6.com

Sjukt fina iphone skal! Vill ha alla på hela hemsidan. Ni finner dom på www.socienty6.com♥

- Sanna ord och världens finaste

"The best relationships are the ones you didn't expect to be in, the ones you never even saw coming"

Det stämmer in på mig. Ordagrant. Jag väntade mig aldrig det här. Det var ingenting jag riktigt kunde styra över, hur mycket jag än envisades om att aldrig falla, så föll jag, och jag fortsätter att falla för dig. Efter ett bra tag fick du mig att inse. Det är du. Det har alltid varit du. Det kommer alltid vara du. Tiondenovemvertvåtusennio. Johana & Granit, för alltid.


- svar på kommentar

Svar till "Bella" vet inte riktigt vilka mössor du menar men antar att de är dessa? Isåfall så är den vita från carlings och den röda från... Hm kommer ibte ihåg? Men den är från apertiff så den borde finnas på bl.a. Moyo!


RSS 2.0