Dag 02- Din dag

Åkte till skolan runt halv 1, kopierade ut lite flygblad och affisher och gick sedan och delade ut några på stan o satt upp på några skolor. Åkte på apoteket. Sen åkte jag hem. Gick och handla me Lellan. Gjorde pastasallad. Bakade snoddas. Och nu sitter jag här. Interssant huh?

Försökte precis lägga in bilder på allt men eftersom denna dagen har jävlats hela dan så varför inte jävlas lite till? De funkar inte.



Två bilder som inte har ett jävla skit med texten att göra:P Vi kan säga att de är två bilder som är raka motsattsen till vädret just nu... För jösses va kallt de är ute.


BARCA BARCA BAAAAAAAARCA

Vilken fucking match, dom gjorde va dom ville med dom, vilken förolämpning Madrid!

Tänk att jag har varit på den där vackra arenan 2 gånger oxå, ni som inte fått upplevt känslan av att sitta där på en riktig barca match, final, som dom vann dessutom, ni bara MÅSTE skriva ner de på eran what-to-do-list innan ni dör. Och bara tanken av o sitta där och se el clasico, ryyyyyyyyser!


VISCA EL BARCA Y VISCA CATALUNYA MIERDA!!!!!!!!





De kommer fler gånger, ja svär!! :)



Dag 05 - Din syn på kärlek

Kärlek kan va de underbaraste som finns men ibland kan de också vara ett rent jävla helvete.. Och de måste ju alla hålla med mig om? När de håller så är de grymt, när de inte håller så vill man bara krypa under en sten och dö.

Men de finns ju många olika slags kärlek också.. Kärleken till min familj är oändlig, och hur mycke vi än bråkar och skriker på varann, så kommer det alltid att vara min familj i villket fall som helst. Kärleken till min pojkvän är också enorm. Kärleken till mina vänner är obeskrivlig.

Min syn på kärleken är faktist väldigt olika beroende på hur jag mår. Just nu mår jag bra av kärleken, alltså är den underbar just nu. Men imorgon kanske kärleken är ett helvete... Ja ni förstår vart jag vill komma?



One love♥

If u didn't know...


Me-want-list










Shelta.se modekungen.se forever21.com asos.se nelly.se



Dag 04 - Vad du åt idag

Ska göra dehär så kortfattat som möjligt: Cheesburgare


Ingen big deal


Dag 03 - Dina föräldrar

Jacquelin Vasquez Campos & Juan Manuel Villarroel Alvarado. Det är namnet på kvinnan som bor på mig och min syster i 8 månader, och namnet på mannen som sett till att vi får mat på bordet varje dag.
Jag kan börja med mamma.

Min mamma är en väldigt bestämd person, som vet exakt hur hon vill ha det och om hon inte får det så kan de bli kaos haha! Men också ett gott exempel på hur en perfekt mamma ska vara. Hon har alltid sprungit efter mig och Leslie. Sett till vart vi va, men vem, när vi kommer hem, hur vi kommer hem osv. Och i många lägen så har jag bara tyckt att de vart jobbigt, men jag kan ingenting annat än och tacka min mamma för att hon alltid varit där för oss, för att hon alltid bara har vetal vårat bästa. Jag älskar henne verkligen från djupet av mitt hjärta. Hon är den viktigaste personen i världen tillsammans med min pappa och mina två systrar. När jag får barn kommer jag vara exakt som du mamma. madre nunca nos dejastes pasar hambre ni frio♥


Y no creas viejo mio que me olvido de ti de tus esfuerzos de darnos siempre lo mejor.
Min pappa är lite av en clown, han ska alltid dra skämt och som faktist i de flesta fall man kan dö av. Han blir nästan aldrig arg men när han väl blir arg så vill man inte vara i närheten vill jag lova. De är där jag har fått mitt temperament, jag är väldigt lik pappa när det gäller humöret;) Pappa skyddar alltid oss, ibland kan de nästan bli lite för mycke haha! Som om man t.ex. är utomlans och nått drägg visslar efter en så äre inte roligt haha.. Och när man tjafsar med mamma så ska han alltid lägga sig i och skydda oss, och då blir mamma såklart rasande hahah. Men min pappa kommer alltid va den viktigaste mannen i mitt liv. Ingen man i världen kan ta pappas plats.

Jag älskar mina föreldrar otroligt. För allt dom gjort för oss. Slitit arslet av sig på jobbet för att dom ska kunna köpa saker åt oss. Lämnat hela sina familjer i Chile. Viejos vi förstår varför vi är här♥




Dag 02- Din första kärlek

Min första kärlek.. Min första kärlek är min nuvarande pojkvän. Visst har jag haft nått ''förhållande'' förut, då jag trott jag var kär, men som jag nu i efterhand bara kan sitta och tänka på varför jag slösat min tid på de viset, när jag hela tiden hade min kärlek mitt framför mig. Jag var så blind och jag kan än idag ångra mig faktist. Älskar min älskling, för alltid...♥


Dag 01- Presentera dig själv

Eftersom alla kör me en sån här, så varför inte jag oxå:)

Kan väl lika gärna börja med dag 1 här då. Johana Villarroel heter jag och är född och uppvuxen i Sverige men är ursprungligen från chile då båda mina päron är chilenare. Chilena de corazon så att säga... En 17 år gammal tjej och som nästan alla tonåringar så går jag i skolan, är hemma, jobbar och nutting more. Går då 1a året då jag valde att byta till frisör, no regrets. Har två systrar, en tvilling syster och en storasyster som står mig väldigt nära om hjärtat. Nånting mer? Nah fick nog med allt där. Nu ska jag hoppa till sängs GOOD NAH SLEEp


Sleepyhead is back

Förstår inte vilka som fortfarande kollar in här haha? Jag är ju inte en jävel på att skriva direkt. Men dagar som denna är det bara skönt att skriva av sig. Sitter ensam just nu, ingen hemma. Förvånandsvärt nog så har jag uppskattat denna ensamma dag med ingen annan än mig själv, väldigt mycke. Har tagit mig ett varmt bad sedan sjöngt de högsta jag bara kan i duschen, jag har kokat två ägg o ätit dom på två feta mackor, jag har spelat musik så grannarna nog ligger i koma vid de här laget. Osså har jag bara legat här o kollat på jersey shore tamefan hela dagen, o de har varit underbart.

Nu är jag i en period i livet där jag känner att allt bara flyter på som de ska. Jag vill känna denna lycka hela livet ut. Jag har allt en människa behöver för att klara av dagen. Två underbara systrar som är dom vackraste systrarna i universum. Två oslagbara föreldrar som jag är väldigt stolta över. En underbar kille som jag inte skulle byta ut mot nånting i hela världen. Och få, men endå dom bästa vännerna en människa kan önska sig. Vad mer behöver man egentligen? Att jag fick träffa min släkt oftare kanske. Men de kommer!

Som avslut på denna dag så får de bli några frågor och svar. Kan bara inte släppa dessa listor haha!

DAGENS HUMÖR: Over the top! ;)
DAGENS KLÄDSEL: Min blåa mjukisdress
DAGENS MUSIK: Lloyd står för dagens
DAGENS SAKNAD: Släkten!
DAGENS LÄNGTAN: Längtan o längtan.. Är väl lite hypad inför morgondagen kanske
DAGENS HAT: No hatin:)
DAGENS VILL: Ha min lööön!! 
DAGENS VILLE INTE: Vet inte?
DAGENS MYS: Går till min mysisdress..
DAGENS GÅ UPP: Va?
DAGENS VILL VERKLIGEN INTE: Jobba 
DAGENS JAG ÄR: Skägg

Natti♥

Too strong for too long


Por un segundo

Mitt bloggade suger ungefär lika mycke som vädret ute just nu. De är dagar som denna man får lust att skriva allt man har inom sig, men de skulle ta waaay too long time.
Eftersom gårdagen sög nästan lika mycke som idag så passade jag på att ta fingrarna ur röven o städa garderoben en gång för alla:)

Kontakta mig på: Jaghartrå[email protected]





 Check!


HOT!!!

Ska börja göra egna ringar har jag bestämt mig för(o kanske sälja vem vet?.. Frågan är bra vart jag ska hitta allt matrial:P Ähh de löser sig  yupp yupp!

Some damn inspiration:

2finger chain

2finger chai

Boombox

Bang bang

Keyboard 3finger ring!!!


HOOOOOOOOOTNESS!


RSS 2.0